Dagstructuur en programma
Het (standaard) logeerarrangement begint op vrijdagavond om 19.00 uur en is afgelopen op zondagavond om 19.00 uur. Kinderen die alleen op zaterdag en/of zondag overdag komen zijn welkom van 9.00 uur tot 19.00 uur. Overige tijden kunnen waar mogelijk in overleg worden vastgesteld. Ook tijdens de schoolvakanties bieden wij logeermogelijkheden. De dagen en tijden hiervan kunnen variëren, afhankelijk van de vraag. Op basis van een vaste dagstructuur en onze huisregels wordt het programma in overleg met elkaar vastgesteld.

‘Activiteiten’ is voor ons een heel breed begrip. Hieronder vallen diverse zowel inspannende als ontspannende bezigheden. Bijv. lekker buiten of binnen spelen, knutselen, lezen, computeren, muziek luisteren, een dvd-tje kijken, in de tuin spelen en/of helpen, zwemmen, trampoline springen, wandelen, fietsen, vissen, helpen met koken, winkelen, bowlen, relaxen, sporten of naar de kinderboerderij. Als een kind op zaterdag of zondag in de nabije omgeving doorgaans vaste sportactiviteiten heeft, kunnen wij er vaak voor zorgen dat uw kind hieraan kan blijven deelnemen tijdens een verblijf bij ons.

Het slapen
Voor onze logees hebben wij vijf mooie slaapvertrekken, waar iedereen zich thuis kan voelen. Van stoere jongens kamer tot aan een ruime slaapkamer (met badkamer) op de begane grond. Doorgaans slapen kinderen met één of twee andere logees op een slaapkamer. In de nacht is er een slaapdienst aanwezig die zorgt draagt voor het rustig verlopen van de nacht.