Financiering van de dag- en logeeropvang bij Logeerhuis Salland kan plaats vinden op basis van verschillende financieringsstromen. In de eerste plaats kan de opvang worden betaald uit een Persoonsgebonden Budget (bij WLZ) of Zorg in Natura (bij WLZ/Jeugdwet) Onderstaande tarieven gelden voor betaling middels een PGB. Voor begeleiding groep kunnen uurtarieven worden besproken. Voor de jeugdwet heeft Trevin/Logeerhuis Salland een overeenkomst met elf gemeenten in de regio IJsselland*. Zorg wordt dan gefinancierd door Zorg in Natura met vaste prijsafspraken.

Meer weten over de verschillende financieringsvormen, vragen over het aanvragen van een indicatie/beschikking of gewoon meer informatie over onze mogelijkheden ontvangen? Laat het weten en wij kijken/denken met u mee.

 

PGB tarieven dag- en logeeropvang

tarieven per 1 januari 2021

Standaard arrangement Vrijdag 19.00 uur – zondag 19.00 uur €528,80
Vakantieopvang en overige arrangementen 1 etmaal (24 uur) €264,40
Midweekopvang Zondag 19.00 uur – vrijdag 19.00 uur Tarief afhankelijk van de begeleidingsbehoefte

* Zorg in natura voor de Jeugdwet is mogelijk in de regio IJsselland voor de volgende gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland & Zwolle. Hiervoor heeft Trevin een contract met RSJ IJsselland.