Een logeerarrangement kan op verschillende manieren worden afgenomen bij Logeerhuis Salland. Het is mogelijk om via onderaannemerschap te werken via een andere zorgaanbieder. Daarnaast kunt u ook een zorgovereenkomst met ons sluiten en wordt de opvang bekostigd door een Persoonsgebonden Budget (PGB).

Wanneer u interesse heeft in Logeerhuis Salland kunt u contact met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek. U ontvangt tijdens dit gesprek nadere informatie en wij kijken samen of u kind op zijn/haar plek zal zijn in ons logeerhuis. Tevens heeft uw kind de mogelijkheid om een dag in het logeerhuis mee te draaien. U en uw kind kunnen kijken of het goed voelt en of Logeerhuis Salland is wat u zoekt. Wanneer u de keuze maakt voor Logeerhuis Salland vindt er een intakegesprek plaats. Samen bespreken wij het inschrijfformulier en in welke groep uw kind het beste past. Ook zullen wij indien gewenst doelen formuleren (voor een ondersteuningsplan). Tenslotte wordt ook tijdens dit gesprek de overeenkomst besproken met u.

Voor een kennismakingsgesprek kunt u contact op nemen met Lilian Nijland. Mail naar lilian@logeerhuissalland.nl of bel: 0570-244047.